Skip to content
Warning: To enhance the user experience on this site we use cookies. I agree I disagree

6 onmisbare travel-apps

6 onmisbare travel-apps

De zomer is gestart en u vertrekt waarschijnlijk binnenkort op reis? Uw smartphone kan het reizen een stuk makkelijker maken. Wij selecteerden voor u 6 travel-apps die gratis en onmisbaar zijn tijdens uw reis! Goede reis!

 

Packing List
Elke vakantie begint bij het inpakken, doorgaans de meest stressvolle gebeurtenis van de hele trip. De app Packing List helpt niet alleen met het maken van lijstjes waarbij je ingepakte zaken kan doorstrepen, op basis van hoe lang je reis duurt helpt de app ook beslissen wat je allemaal moet meenemen en in welke hoeveelheden.

 

Wiffinity
Op reis raden we u aan om uw smartphone zoveel mogelijk links te laten en vooral te genieten van de omgeving. Maar af en toe is wifi wel handig. Met Wiffinity bent u overal online dankzij een lijst van veilige publieke netwerken en bijhorende wachtwoorden. Zo ontdekt u in geen tijd waar de dichtstbijzijnde hotspot is.

 

Maps.me
Met Maps.me loopt u nergens meer verloren, waar op de wereld u ook bent. En er is helemaal geen internetverbinding vereist. Download op voorhand de kaart van uw bestemming en de gratis app brengt u per auto, fiets of te voet naar de plaats die u zoekt.

 

XE Currency
Herkent u het fenomeen: u komt toe op een bestemming, haalt geld uit de muur en hebt geen flauw benul van de wisselkoers? Om onaangename verrassingen bij thuiskomst te vermijden, installeert u best de app van XE Currency. Zo hoeft u zelf geen ingewikkelde rekensommen meer te maken en weet u exact hoeveel u betaalt.

 

Trip Journal
U maakt duizenden foto’s en houdt een blocnote bij met alle verhalen? U komt dan thuis en vergeet om er iets mee te doen? Download dan zeker Trip Journal. In deze app voert u uw foto’s, video’s en vakantieverhalen in en deelt u alle momenten met uw vrienden en familie. Bovendien houdt Trip Journal ook automatisch uw afgelegde route bij, zodat u exact kan zien waar u op welk moment was!

 

Tricount
Beheer je groepsuitgaven onderweg, tijdens activiteiten. 
Synchroniseer en deel zodat je vrienden ook eigen uitgaven en terugbetalingen kunnen toevoegen.
Verdeel je rekeningen, niet je groep! 
Tricount doet al het rekenwerk voor jou, vanaf nu zullen groepsvakanties en huis-delen klaarduidelijk zijn!

 

Comments

Comment

Cambodia
00 ° 00 ' 00 " N
00 ° 00 ' 00 " E

Sign up for our Newsletter