Skip to content
Warning: To enhance the user experience on this site we use cookies. I agree I disagree

Top 5 to do in de Costa del Sol

Top 5 to do in de Costa del Sol

1. Wandel langs de rotsen op de Caminito del Rey

Deze wandeling langs de rotsen trakteert je op een prachtig uitzicht over de bergen. Zowel sportievelingen als beginners kunnen zich aan deze activiteit wagen. Let op! Je tickets boek je best een maand op voorhand aangezien er maar een beperkt aantal personen per dag deze paden mogen betreden.

 

2. Verken Malaga

Door zijn combinatie van cultuur, architectuur, gastronomie, shopping en zon zee strand beschikt deze schitterende stad over de ideale formule voor een perfecte vakantie. Met een waaier aan verschillende activiteiten zal Malaga je nooit gaan vervelen. Na een bezoek aan het historische Alcazaba en de prachtige kathedraal kan je even uitblazen op een terras met fantastisch uitzicht op de haven. Vervolgens ga je na het proeven van wat tapas de winkelstraten onveilig maken om de dag af te sluiten op het strand met een wondermooie zonsondergang.

 

3. Flaneer langs de haven van Puerto Banus

Puerto Banus is het Saint-Tropez van de Costa del Sol waar grote jachten, indrukwekkende sportwagens en designer boetieks op je liggen te wachten. Dit is niet alleen een ‘must see’ voor autoliefhebbers en handtasbewonderaars maar voor iedereen die graag langs een gezellige haven flaneert.

 

4. Snuif cultuur op in Granada

Granada heeft ongetwijfeld een van de mooiste culturele sites van Europa. Het Alhambra, gelegen op de top van de stad, is de meest bezochte plaats van Spanje en is een betoverende plaats met prachtige staaltjes architectuur en wondermooie tuinen. Ook de stad zelf is met zijn knusse straatjes zeker een bezoekje waard.

 

5. Dineer in het gastronomisch pareltje Nuevo y sur

Dit hippe restaurant in het hartje van Malaga is een echte aanrader voor alle gastro-liefhebbers. Originele tapas samengesteld uit verrassende combinaties doen je telkens weer verbazen. Eten in Nuevo y sur is een ware beleving die je niet zal teleurstellen maar je zal laten genieten van culinaire lekkernijen. Let op! Wie hier graag eens wil dineren reserveert best op voorhand een tafeltje.

 

Veel plezier! 

 

Comments

Comment

Turkey
00 ° 00 ' 00 " N
00 ° 00 ' 00 " E

Sign up for our Newsletter