Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Must do's in Japan

Must do's in Japan

Japan is een land die absoluut op je bucket list moet staan met zijn vier grote eilanden en 3900 kleine. De vier grootste eilanden zijn Hokkaido, Hoshu, Shikoku en Kyushu. Japan kent een authentieke cultuur en heeft reizigers veel te bieden. Oude burchten, gebouwen, boedhistische en shintô tempels en de diverse landschappen zijn een lust voor het oog. Een bezoek aan het land van de rijzende zon staat garant voor een unieke ervaring.

Ik heb voor jou de ‘Must Do’s’ in Japan even op een rijtje gezet:


Bezienswaardigheden


Tsukiji vismarkt
Sushi eten op de Tsukiji vismarkt in Tokyo. Dit is de grootste en meest uitgebreide vismarkt van de wereld en je vindt hier de lekkerste Sushi, een echte must do dus! Sta vroeg op en breng een bezoekje aan deze overweldigende markt en zie de meest bijzondere vissen.Aso
De berg Aso, gelegen op het eiland Kyushu, is één van de grootste vulkanen ter wereld. Pak hier het kabelbaantje naar de rand van de actieve krater Nakadake en geniet van de prachtige landschappen.

 

Kyoto
Naast Tokyo is een bezoek aan kyoto ook een echte must do. Kyoto was eeuwenlang de keizerlijke hoofdstad van Japan en is een cultureel rijke stad. Je vindt hier Geisha’s, tempels, paleizen, zen-tuinen en bamboeparken. Een bezoek aan de bekendste tempel Kinkaku-ji, ook wel het Gouden Paviljoen genoemd, mag tijdens je reis niet ontbreken.


Activiteiten


Leer Sushi koken in Osaka
Vandaag leert u van een echte Sushi Chef hoe u Sushi moet maken. U leert eerst de juiste technieken om een “Maki Sushi” (gerolde sushi) , “Gunkan Maki” (sushi rijst omhuld met zeewier en erbovenop zachte ingrediënten) en de bekende “” (sushi rijst met rauwe vis erbovenop) Nigiri Sushi te maken. Uiteraard zal u uw eigen creaties mogen proeven!Op de fiets door Tokio: Tsukijimarkt en Odaiba, met een boottocht door de baai van Tokio
De beste manier om het kunstmatige eiland Odaiba in de baai van Tokio te bekijken, is op de fiets. Tijdens deze 6 uur durende tour door Tokio brengt u te voet een bezoek aan de Tsukijimarkt, voordat u vanuit Shibaura de Regenboogbrug over wandelt. Daarna springt u op uw comfortabele fiets voor een eenvoudige tour met gids naar onder andere Odaiba Marine Park. Eindig met een boottocht door de baai van Tokio.


Restaurants


Yakatabune Cruise Dinner
Maak deze avond onvergetelijk door uzelf in de spirit van Japan te laten onderdompelen met deze traditionele nacht op een privé Yakatabune, een japanse boot. Geniet van de lekkere smaken van Sashimi, Tempura en Saké, terwijl u de prachtige belichte stad kunt bewonderen vanop de prachtige baai van Tokyo.


 

Gonpachi restaurant
Dit restaurant wordt ook het Kill Bill-restaurant genoemd. Het volledige restaurant is geïnspireerd op het japanse restaurant in de film Kill Bill Vol. 1. Het restaurant op zich is een unieke ervaring vanaf het binnenkomen. Het is uiteraard ook een plaats die veel bezoekers aantrekt omwille van zijn filmverleden. In dit restaurant wordt de japanse keuken op een leuke manier gemixt met de westerse keuken, dat een leuk resultaat oplevert.


 

Okonomiyaki Mura Restaurant
Okonomiyaki Village is een bekend gebouw met meer dan 20 Okonomiyaki restaurants in Hiroshima. Okonomiyaki is een specialiteit van Hiroshima. Het is een uniek gerecht die soms omschreven wordt als een Japanse soort pizza. U kunt alle soorten toppings zoals varkensvlees, oesters en inktvis toevoegen. Dit alles wordt voor u gekookt op de grill.
 

 

Veel reisplezier!
 

Reacties

Reageer

Abu Dhabi-Dubai
00 ° 00 ' 00 " N
00 ° 00 ' 00 " E

Schrijf u in voor onze Newsletter