Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Hakuna Matata!

Wat speciaal is aan Afrika is dat het de ziel raakt. Het is een continent met 54 sterk verschillende landen ,  een continent dat ook  veel problemen heeft maar daarentegen  sterk groeit. 

 

 

Of je nu een beginnend reiziger bent die nieuwe ervaringen komt opdoen of een frequente bezoeker, één ding is zeker: Afrika kruipt onder je huid en geeft warmte een andere betekenis. De vele contrasten waar Afrika voor bekend staat zijn een streling voor het oog. Van Tropische regenwouden, tot eindeloze duinen en dwalende zandwegen door de Sahara, van typerende savanne tot majestueuze bergen en groene hooglanden. Afrika heeft slechts weinig concurrenten als het aankomt op natuurlijke schoonheid.

Maar er is zoveel meer dan enkel de natuurlijke schoonheden van Afrika . Op dit continent, waar de mens zijn bestaan vond en waar tradities en oude rituelen tot leven kwamen, zijn deze gewoonten zich door de generaties heen blijven ontwikkelen waardoor de Afrikanen nog steeds dichte banden hebben met hun voorvaderen. In vele ongerepte gebieden lijkt het alsof een moderne wereld nog moet uitgevonden worden. Oude ambachten en gewoonten, oprechte gastvrijheid, en gemeenschapsgevoel heeft hier weten te overleven.

Welkom in Afrika !

Namibia
00 ° 00 ' 00 " S
00 ° 00 ' 00 " O

Schrijf u in voor onze Newsletter