Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

De hartslag van Noord Amerika is te horen door de torenhoge bossen, de uitgestrekte velden, de hoge woestijnen, de aandrijvende metropolissen en de ongeëvenaarde oases. 

De iconische steden, die geen introductie meer nodig hebben, zijn enkel het glazuur op deze cultuur- taart. Ja, je hebt het Museum van Moderne Kunst in New York en de Smithsonian in Washington DC, maar de klanken van de muziek, kunst en films vinden  hun  weg in het dagelijkse leven waarbij de bevolking evenveel creëert als consumeert. Van het Toronto filmfestival tot de Mexicaanse muziek scènes, Noord- Amerika is een waardig kunstwerk van verlichtende ervaringen dat  wacht om ontdekt te worden.

Hoewel…, zelf de meest stedelijke plaatsen kunnen de pure natuurlijke schoonheden van hun thuisland niet meer ontkennen. Als je nu aan het genieten bent op een onontdekt strand of de pisten naar beneden snelt van het grote witte noorden of de iconische kliffen van de Grand Canyon ontdekt, Noord-Amerika is beslist een plaats die je adem wegneemt.

In dit land is avontuur koning. Uitdagende trektochten door de ongerepte Canadese natuur,  cruisen in een SUV langs de legendarische  Route 66 of de ontdekking van oude rituelen  aan de mysterieuze Maya en Azteekse ruïnes zijn slechts een knipoog naar wat Noord-Amerika te bieden heeft.

Het Andes gebergte, de Amazone, de patagonische gletsjers, Inca ruïnes, koloniale steden, witte zandstranden en een bruisend nachtleven; de wonderen van Zuid-Amerika drukken  hun stempel door  wanneer het gaat over onvergetelijke avonturen. 

La Vida Musical
Welkom bij één van 's wereldst grootste muziekbestemmingen. Colombiaanse salsa, Braziliaanse samba, Argentijnse tango, en volksmuziek uit de Andes; allen ontvangen ze grote erkenning over de hele wereld. Maar niets is vergelijkbaar met het horen van de ritmes en de beats op de plaats waar deze stijlen zijn geboren. Sultry milongas (tango clubs) in Buenos Aires, garrafeiras (danshals) in Rio, salsotecas (salsa clubs) in Quito - Dit zijn stuk voor stuk geweldige plaatsen om het ritmische hart van het land te ervaren.

Het is de bakermat voor grote avonturen
Van besneeuwde bergtoppen in de Andes tot de golvende waterwegen van de Amazone; Zuid-Amerika beschikt over een grote waaier aan natuurlijke wonderen. Het is het continent van weelderige regenwouden, prijkende vulkanen, mysterieuze bossen, kurkdroge woestijnen, roodkleurige canyons, helderblauwe gletsjers en zon overgoten stranden. Er zijn niet veel ander plaatsen op aarde die zo een diversiteit brengen  - of zo veel mogelijkheden voor avontuur.

Ga op hiking langs oude, authentieke paden die oorspronkelijk werden aangelegd door de Inca's om hun eeuwenoude heilige tempels te bezoeken, beleef de ontzagwekkende kracht van de Iguazu watervallen of breng de dag al kijkend door naar wilde dieren uit een dugout canoe op één van de Amazon's talloze igarapés (smalle waterwegen).
Race de Andes wegen omlaag met de mountainbike, ga wildwater raften op klasse-vijf rivieren en ga surfen op verbazingwekkende golven.
Wanneer je denkt dat je het allemaal hebt beleefd, ga dan naar het dramatische landschap in Tierra del Fuego, sta oog in oog met de wonderlijke inwoners van de Galapagos eilanden, en combineer de bergen in de Gran Sabana met een panorama dat rechtstreeks uit het Mesozoïcum tijdperk lijkt te komen.

Alaska
00 ° 00 ' 00 " N
00 ° 00 ' 00 " W

Schrijf u in voor onze Newsletter