Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Neem diep adem en laat je zintuigen overweldigen. Grote contrasten geven karakter aan de regio. Oude Indiaase dorpen nemen het op tegen de immense skyline van Tokyo waarbij armoede & rijkdom door elkaar stroomt. 

 

Boven alles is Azië een spirituele plaats - samengesmolten met de goden van het verleden en het heden; de oude geesten van het land en de families, de lessen van Boeddha, de goden van het christendom & het Hindoeïsme en de regels van de Islam. Geuren en kleuren van miljoenen wierook stokjes doorkruisen de regio en worden geplaatst op vele schrijnen en tempels als teken van offer en als het symbool van trouw aan meditatie en gebed.

Oude wonderen en heilige plaatsen wachten op u; Van de Grote muur in China en de majestueuze tempels van Angkor tot minder bekende juwelen in Myanmar, Nepal en Indonesië.

Maar Azië is veel meer dan alleen het verleden. Een drukdoenerig zoem-geluid omvangt de steden; de mode, cultuur en bedrijvigheid in Hong Kong, Singapore en vele anderen, zorgen dat ook zij een plaats krijgen op de wereldkaart naast de grootsteden van Europa en Amerika. 

Van idyllische stranden tot besneeuwde bergtoppen, de majestueuze Mekong rivier tot het unieke dierenleven in de jungle; De Aziatische landschappen stralen een levendigheid uit dat fascineert en betovert. In een land waar de tijger nog steeds brult en vrij rondloopt (ook al blijven ze ver weg van de toeristen) is de natuur hier nog steeds de drijvende kracht in vele mensen hun levens. 

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het eten. De frisheid en smaak die gepaard gaat met de Aziatische keuken is bekend over de hele wereld; beeldt u eens in dat u het echte Azië kunt proeven. Met zo veel keukens waartussen je kan kiezen is de enige oplossing er gewoon in te duiken en u voor te bereiden op een tongstrelend genot. 

Klaar om te vertrekken? 

India
00 ° 00 ' 00 " N
00 ° 00 ' 00 " E

Schrijf u in voor onze Newsletter