Skip to content
Warning: To enhance the user experience on this site we use cookies. I agree I disagree

Ken je ons team al?

Ken je ons team al?

We hebben er sinds een aantal weken een nieuwe topper bij die we graag aan je voorstellen.
Virginie Deraedt is 33 jaar en spendeert haar vrije tijd het liefst door te tennissen, te reizen (uiteraard) en vrienden te bezoeken.

 

Wat is je exacte jobomschrijving bij Xperience?

Als Club Med expert ga ik op zoek naar het best passende Clubdorp voor de klant


 

Wat vind je het leukst aan je job?

Dagelijks reizen door op zoek te gaan naar die ene reis die onze klant wilt maken. De klant gelukkig maken door hem te kunnen laten dromen over zijn volgende bestemming en hem te kunnen laten verlangen naar zijn vakantie(s).

Club Med is een belangrijk en zeker onvergetelijk hoofdstuk in mijn leven geweest, toen ik er als G.O. (Gentil Organisateur) gewerkt heb. Het voelt voor mij als thuiskomen, als ik naar Club Med ga. Net daarom voelt het zo goed om klanten diezelfde beleving te laten bezorgen door hen de best passende Club Med-dorp aan hen voor te stellen. Je vakantie in een Club Med-dorp doorbrengen, is je thuis wanen zonder zorgen en zonder taken op jou te hoeven nemen. Je laat je er onderdompelen in unieke omgevingen, dagelijkse animatie, talrijke sportactiviteiten, mooie buffetten… een all-in formule zoals nergens anders!

 

Heb je een ultieme tip voor de reiziger onder ons?

Niet paniekeren bij het maken van je bagage, want de meeste zaken die je zou kunnen vergeten (behalve paspoort en persoonlijke items, natuurlijk) zijn meestal ter plaatse te vinden.


Wat is jouw favoriete zomerbestemming?

Italia, dove la vita è bella! Perfecte uitstap kort of lang, dichtbij maar geeft je onmiddellijk een vakantiegevoel. De zon, de taal, het overheerlijke eten, de cultuur, de mensen, en dat allemaal zonder die “gelati” te vergeten… Topcombinatie voor de ideale rustvakantie of zelfs als je avontuurlijk aangelegd bent en er een auto gaat huren om je in het hectische verkeer te wagen.


Wat is jouw favoriete winterbestemming?

Zuid-Amerika, daar waar cultuur, zomerse temperaturen, lekker eten en de bevolking je welkom heten. Ook de natuur is er fenomenaal en verandert als je met de wagen of met het openbaar vervoer je verplaatst tussen grote steden. Bolivië is mijn favoriet op dit moment door de natuur en hun respect voor de natuur (Moeder Aarde wordt er aanzien als godin), de overblijfselen van de Inca’s, het lekker en verrassend eten (Pique a lo Macho: stukjes gegrilde steak gemengd met reepjes worst en hun jus, gebakken aardappelen of frietjes, tomaten, hardgekookte ei) en niet te vergeten de a-dem-be-ne-men-de landschappen van Salar de Uyuni. Als je een reis plant naar de omstreken van Bolivië, hou er dan best rekening mee dat de hoogteziekte je parten kan spelen.


Wat is jouw favoriete citytrip?

Zagreb, onlangs ontdekt en wat een super ervaring. Het centrum van de stad barst van cultuur en met een huurwagen kan je zalig cruisen door de prachtige landschappen die de omgeving je te bieden heeft (heel veel wijngaarden). Als je een huurwagen neemt, vergeet dan zeker niet om Plitvice meren te bezoeken: fantastisch hoe de natuur je toch blijft verrassen. Zagreb zelf is een bruisende stad waar altijd wel iets te beleven valt, met gezellige bars, lekkere restaurants of gewoon chillen in de vele parken die er zijn.


Wat is jouw favoriete reis-quote?

Een jaar niet gereisd, is een jaar niet geleefd

 

Comments

Comment

Myanmar
00 ° 00 ' 00 " N
00 ° 00 ' 00 " E

Sign up for our Newsletter